top of page

Valmistujaiskuvaus

Nainen sinä olet vahva ja kaunis

Pyysin jokin aika sitten vapaaehtoisia naisia, jotka haluaisivat loistaa kamerani edessä. He kaikki kokivat kuvien kautta olevansa kauniita, vahvoja ja saamani palaute auttaa jaksamaan.

Valokuvalla on voimauttava vaikutus. Sen tuli huomaamaan. Kokemus oli itsellenikin yllätys. Välillä oli niin herkkää ja tunnelmallista, että piti tirauttaa muutama kyynelkin. Ja se tunne kun kuvattava sai katsoa esikatselussa ottamaani kuvaa. Sitä ei voi sanoin kuvata, tiesin tehneeni jotain suurta!

 

Tämä olisi oiva idea toteuttaa erityislasten  ja -nuorten kanssa. Kiinnostaisi toteuttaa sellainenkin projekti. Kokemusta erityisopiskelijoiden valokuvan voimaa-kuvauksista.

 

Jos sinua kiinnostaa kuvauttaa itsesi heittäytymällä fantasioihin/haaveisiin. Tiedät mitä tehdä, ota yhteyttä.

Tässä tarinoita kuvien naisista.
 

Milja: "Olen vahva nainen kaikesta kokemastani huolimatta ja niiden kokemusten ansiosta." Eli kuvissa saisi näkyä elämäniloani, hymyä ja naurua. Myös haikeampia ilmeitä voisi olla, koska olen persoonana niin iloinen, kuin surumielinenkin."

Kirsi: "Ankanpoikasen päivä joutsenena....
Tuulen viemää Scarlett O’Haran hetki parrasvaloissa".  Jokainen ansaitsee oman päivän kameran edessä prinsessana / prinssinä, minä myös."

Suvi: "Nuori nainen jonka mies on karannut ennen häitä ja nainen miettii sitä paljon. Nainen alkaa etsimään itseään ja haluaa olla haluttu."

Kiitos Milja, Suvi ja Kirsi! 

bottom of page