KUVAUSPALVELUNI

 • Miljöökuvaus 140 €/tunti

 • Studiokuvaus 120 €/tunti

 • Potrettikuvaus 80 €

 • Passikuvaus 20 €

 • Ajokorttikuvat tulostettuna 30€

 • Boudoairkuvaus 150€/2 tuntia

Naiset huom! voimauttavat kuvaukset asiakkaan omalla tyylillä, boudoair kiinnostaa.

Aina on aihetta juhlaan ja valokuvaukseen. Studiossa, miljöössä, myös mahdollisuus vuokrata studiotilaa Porissa,

kuvaan myös asiakkaan kotona, missä vain.

Studio/miljöökuvauksen hintaan sisältyy kuvauksen suunnittelu, kuvaukset studiossa tai miljöössä.

Digitaalitiedostoja 35 kpl ja yksi A4 suurennos. Kuvausaika noin tunti. Seuraava tunti 80 €/alk.

Kilometrikorvaus on 0,42€/km yli 15 km jälkeen.

Olethan tutustunut portfoliooni ja sinua miellyttää portfolion mukainen kuvaustyylini sekä kuvien käsittelytapani. Asiakas voi halutessaan ilmaista toiveensa kuvien käsittelyyn. Peruskäsittelyyn kuuluu sellaisten kuten finnien, haavojen tai kasvoissa olevien arpien poistot. Sen sijaan peruskäsittelyyn eivät kuulu kuvattavien syväykset ja vieminen toiseen taustaan, esineiden tms. poistot kuvasta, ihoa ei muokata magazine-tyyliin, eikä vartaloita muokata.

Kuvauksen jälkeen saatte sähköisen koevedosgallerian näytille, josta voitte valita teille sopivan määrän kuvia. Kuvaushintaan kuuluu kuvien kevyt editointi ja koevedosgalleria, joista asiakas valitsee haluamansa määrän kuvia. Mikäli asiakas haluaa koko kuvagallerian itselleen, sen hinta on 250€. Koevedosgallerian kuvat (n. 60 kpl) ovat kevyesti käsiteltyjä. Lopulliset kuvat editoidaan ja oman näkemykseni mukaan teen osasta kuvia mustavalkoisia.

Kuvat ovat jpg-muodossa korkearesoluutioisina (300dpi).

Mikäli asiakas haluaa enemmän kuvia itselleen, hinta 5€ /kpl

Lasku kuvatilauksesta toimitetaan ennen kuvien toimittamista. Saatuani maksun tilatuista kuvista, lähetän asiakkaalle salasanasuojatun linkin kuvagalleriaan, jolloin voi ladata itselleen kuvia.

Asiakas voi itse tilata kuvat haluamastaan palvelusta tai kauttani.

Kuviin asiakas saa täyden käyttöoikeuden mutta ei-kaupalliseen käyttöön. Kolmannelle osapuolelle kuvien luovutus on kiellettyä.  Kuvia ei myöskään saa muokata tai muuntaa itse mustavalkoisiksi.

Mikäli kuvia laitetaan someen, pitää mainita @photographseija tai @seijalaine

juhlapöytä.JPG
kengät.jpg

HÄÄKUVAUKSET

Hääpäivän kuvaus aloitetaan etukäteen pitämällä suunnittelupalaveri kerran tai mielellään kaksi kertaa ennen hääpäivää.

Hintaesimerkkejä:

 • Kuvaussuunnittelupalaveri, hääpotretit miljöössä. Potrettikuvauksen kesto noin tunti, 140€, sisältää myös matkan kuvauspaikkaan.

 • Kuvaussuunnittelupalaveri, hääpotretit miljöössä/studiossa, vihkiminen ja fiiliskuvia juhlapaikassa ja juhlaväestä, kaasoista/bestmaneista ym. Kuvauspäivän kesto noin 6h, 700€

 • Pidemmän ajan kestävä kuvaus. Kuvaussunnittelupalaveri, hääpotretit miljöössä/studiossa, vihkiminen ja fiiliskuvia juhlapaikassa ja juhlaväestä, kaasoista/bestmaneista ym. Kuvauspäivän kesto 8h, 1000€

 • Aamusta alkaen kestävä kuvaus: Kuvaussuunnittelupalaveri, morsiamen valmistautuminen, fiiliskuvia valmistautumisesta, vihkiminen, hääpotretit miljöössä/studiossa, fiiliskuvia juhlapaikassa ja juhlaväestä, kaasoista/bestmaneista ym.  Halutessanne voidaan ottaa myös toinen hääpotrettikuvaus ilta-auringossa. Kuvauspäivän kesto on 12 tuntia. Digitaalisten kuvien määrä on noin 300-400 kpl. Kuvauspäivän hinta 1500€.

 • Lisätunnit 100€/h

​Kuvauksen aikana kuvaus muilla kameroilla ei suositeltavaa. 

SIUNAUSTILAISUUDET

Hautajaiskuvaukset kuuluvat palveluihini. Suositellaan, että joku ammattikuvaaja kuvaa hautajaiset. Näin vältytään useilta kameroilta ja muistotilaisuuden osallistujat voivat keskittyä jättämään hyvästinsä omaiselleen rauhassa. Ota yhteyttä ja sovitaan järjestelyistä ja tehdään sopimus, joka sitoo molempia osapuolia.

Siunaus, hautaanlasku, hautajaisvieraat ja kuvaus haudalla 180€. Lisämaksusta kuvaaminen siunaustilaisuudessa, tunti 80€.

Tilaaja saa linkin vedosgalleriaan, jossa kuvat kevyesti käsiteltyinä. Kuvat ovat kaikki asiakkaan omaisuutta. 

arkkukukat.jpg
VOIMAA VALOKUVASTA
Minua kiinnostaa erityisesti kuvista välittyvät tarinat. Olen perehtynyt voimauttavaan valokuvaukseen jopa opiskelemalla sitä. Loppututkintoa en siitä saanut, oma moka. Muutaman kerrankuvannut asiakkaan toiveiden mukaan. Ennen kuvausta asiakas saa suunnitella, missä, miten ja minkälaisissa vaatteissa haluaa tulla kuvattavaksi. 2020 osallistuin voimauttavan valokuvauksen kurssille opettajana Miina Savolainen. (Maailman ihanin tyttö-kuvauksista tuttu)
Valokuvauksen hinta 300€ (sis. kuvauksen).
Asiakas saa linkin salasanasuojattuun kuvagalleriaan ja itselleen valitsemansa digitaaliset tiedostot hinnaston mukaan.
 
suvi2.jpg
MINIKUVAUS

20 minuutin kuvausaika studiolla, koevedosgalleria kuvien valintaa varten. Kuvausaiheita voi olla vaikkapa lemmikkikuvaukset. Voit kuvauttaa vaikka itsesi/lapsesi/potrettikuvaus/pariskuntakuvaus tms.

1 valmis kuvatiedosto, vain yksi kuvausaihe, lisäkuvamahdollisuus 8€/kpl. Minikuvaus järjestetään tiettyinä päivinä, tiedustelut sähköpostitse.

HINTA 65,-

YRITYSKUVAUKSET/JUHLATILAISUUDET

Mikäli henkilöstökuvat netissä näyttävät mielestänne ei niin freeseiltä, ota yhteyttä. Raikastetaan henkilöstögalleriaa. Erilaiset yritysten/yhdistysten juhlatilaisuudet kokemuksella. Sisältää mm. Photobooth-kuvausta ja normaalia fiiliskuvausta.

Kokemusta löytyy. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kuvauksesta. 

Valokuvaan koko vuoden, studiossa, miljöössä tai asiakkaan kotona.

Varaa aikasi passikuvaan tai muihin kuvauksiin ajoissa.

Muualla kuvauspalveluitani halutessanne, kyselen  studiotilaa.

Kilometrikorvaus on 0,42 € / km kun matkaa yli 10 km kotoani.