top of page

Kokemäellä arkisin sopimuksen mukaan, (ehkä myös la su) arkisin klo 16 jälkeen.

Ensin kuvaan, sitten reissuun!

Lähetän kuvat aina poliisin lupahallinnon sivulle. Annan hyvät ohjeet, kuinka netin kautta voit hakea passia tai muuta lupa-asiakirjaa. Kerron myös kanslian toiminnasta ja miten on auki.

Otan passikuvia myös asiakkaan kotona, mikäli on hankala tulla kuvattavaksi. Toimii tosi hyvin. Voit tulla kuvattavaksi myös toimipaikalleni, mikäli olen kotona. Viesti vaikka ensin ja jos en ole kotona, en ole kaukana.

Valokuvapalvelimelle syötetyn kuvan voi tällä hetkellä liittää seuraavien lupatyyppien hakemuksiin (huom. ajokorttihakemukseen ei voi) mutta tulostettuna saat kuvat mukaasi melko nopeasti

  • passi

  • henkilökortti (pois lukien väliaikainen henkilökortti)

  • järjestyksenvalvojakortti

  • vartijakortti ja väliaikainen vartijakortti

  • turvasuojaajakortti

  • aseenkäsittelylupa

  • ulkomaalaisasiat (oleskelulupa, oleskelulupakortin uusiminen, EU-kansalaisen perheenjäsenen oleskelukortti, muukalaispassi, pakolaisen matkustusasiakirja)

             https://www.lupakuvienvastaanotto.fi

HUOM!

Henkilöllisyys todistetaan voimassa olevalla Suomen viranomaisen myöntämällä passilla tai henkilökortilla. Jos sinulla ei ole sellaisia, vähän aikaa sitten vanhaksi mennyt suomalainen passi tai henkilökortti kelpaavat myös, ellei sinulle toisin ilmoiteta. Esittämäsi tunnistusasiakirjan on joka tapauksessa oltava sellainen, että sinut voidaan ongelmitta tunnistaa siinä olevasta kuvasta.

Nyt kannattaa varata aika passikuvaan, on odotettavissa ruuhkaa ja heinäkuussa saattaa kestää passin saanti viikkoja.

Ajanvarauksella, arki-iltaisin  ja viikonloppuisin. Varaa aikasi!
044 992 2290 Seija Laine

Passikuvaus
24,-

Aikoja voit varata osoitteesta:

photographseija@gmail.com

tai p. 0449922290

bottom of page